Meny

Ansiktsbehandlingar

En lyxig ansiktsbehandling

Våra ansiktsbehandlingar ger dig en renare och friskare hud. Redan efter första gången kommer du att märka skillnad och vi anpassar ansiktsbehandlingen efter just din hudtyp. I alla våra ansiktsbehandlingar får du en personligt utformad hudanalys samt rådgivning om hur du på bästa sätt sköter om din hudvård.


Ansiktsbehandlingar

Klassisk ansiktsbehandling, 75 min.

För alla hudtyper. Vill du fräscha upp din hy? Då skall du prova vår klassiska ansiktsbehandling. Behandlingen inkluderar peeling för att avlägsna torr hud, lyxig massage för bättre cirkulation samt en ansiktsmask speciellt anpassad för din hudtyp. Behandlingen innehåller även ånga och lätt porrengöring samt plockning av bryn.

För dig som önskar det allra bästa för ditt ansikte.

775:-

Boka en klassisk ansiktsbehandling
ansiktsbehandling

Djuprengörande ansiktsbehandling, 75 min.

Känns din hud fet eller oren? I denna ansiktsbehandling fokuserar vi på att djuprengöra och balansera huden. Behandlingen innehåller rengöring, multisyra-peeling, lermask, ånga, porrengöring samt en avslutande kräm som passar din hudtyp. Om du har acne passar denna behandling dig perfekt.

Din hud kommer att kännas ren, mjuk och matt.

795:-


Boka djuprengörande ansiktsbehandling
ansiktsbehandlingar
Nyhet

Ansiktsbehandling med IPL Skin Rejuvenation, 75 min.

En lyxig ansiktsbehandling där vi väver in IPL Skin Rejuvenation, (Hudföryngring) tillsammans med våra A-vitamin och AHA-produkter. Kombinationen av IPL där ljusenergi tränger djupt ner i huden och omvandlas till värmeenergi som stimulerar elastin och collagen vilket föryngrar och stramar upp huden och våra produkter resulterar i att huden får en fantastiskt klar och fin lyster.

Ytliga blodkärl och pigmentfläckar försvinner samt stora porer reduceras. I ansiktsbehandlingen ingår dessutom rengöring, peeling och avslutande ansiktsmask.

Tillval: Behandling av dekolletage, 500:-

2300:-


Boka ansiktsbehandling med IPL
acne

Delux ansiktsbehandling, 1 tim 30 min.

För alla hudtyper. Njut av denna fantastiskt avkopplande behandling där både resultat och upplevelse står i fokus. Behandlingen inkluderar rengöring, multisyra-peeling, ansiktsmassage, porrengöring vid behov, specialampull, specialmask, kylande dränage, hårbotten-massage med varm lavendelolja samt hand- och fotmassage.

För dig som vill ha en riktigt lyxig ansiktsbehandling med ett fantastiskt resultat.

1095:-


Boka Delux ansiktsbehandling
acne

Daily Express ansiktsbehandling, 45 min.

För alla hudtyper. Behandlingen inkluderar peeling för att avlägsna torr hud, en härlig ansiktsmassage för bättre cirkulation samt en ansiktsmask speciellt anpassad för din hudtyp.

För dig som vill få en ren, mjuk och fin hud.

625:-


Boka Daily Express Ansiktsbehandling
acne

AHA - Multisyrabehandling, 30 min.

En ansiktsbehandling för alla hudtyper där vår multisyra peel står i fokus. AHA-behandlingen löser upp döda hudceller, tonar ner pigmentfläckar och ärr samt ökar fuktnivån och cellbildningen. Djuprengöring och toning av huden följs av en akupressur massage. Om du har acne passar denna behandling dig perfekt.

Behandlingen ger omedelbart synliga resultat med fin lyster och jämnare hudton.

545:-


Boka AHA multisyra ansiktsbehandling

För att uppnå optimalt resultat bör behandlingen göras som en kurbehandling.
Kur, 6ggr

2900:-
AHA-ansiktsbehandling

Tillval till ansiktsbehandlingar

Tillval - Ampullterapi, 15 min

Cuperose ampull - Är din hy känslig och rodnar lätt, välj då till vår Cuperose Ampull som dämpar rodnader, kyler och stärker kapillärväggarna. Din hud kommer att kännas sammetslen.

Pure Vitamin C ampull - Känns din hy trött och livlös? Är du rökare eller har synliga linjer eller rynkor. Välj då vår kraftfulla Pure Vitamin C ampull. En antioxidantbehandling som ger omedelbart resultat. Vitamin C slätar ut huden och stimulerar nybildningen av kollagen samt förbättrar hudens elasticitet. Ger omedelbart ett fint lyster.

95:-

Tillval - Dagmakeup, 15 min

Efter ansiktsbehandlingen gör vi en makeup med produkter från Jane Iredales mineralmakeup med personligt anpassade färger.

145:-

Tillval - Brynfärgning inkl. plockning av bryn, 15 min

145:-

Tillval - Fransfärgning inkl. plockning av bryn, 15 min

145:-

Tillval - Frans- och brynfärgning inkl. plockning av bryn, 15 min

195:-

Tillval - Borttagning av milier, 15 min

Borttagning av hårda vita talgkulor under hudytan.

145:-

Tillval - Ögonbehandling, 15 min

Piggar upp dina ögon. Minskar svullnader och mörka ringar runt ögonen genom speciella koncentrat från Kerstin Florian.

145:-

Mer information om våra ansiktsbehandlingar

Vi på Ellies Hudvårdssalong använder i våra ansiktsbehandlingar produkter av märket Beauté Pacifique som innehåller allt ifrån milda och vårdande hudvårdsprodukter till effektiva specialprodukter. Produkterna ger synbara resultat redan efter några dagars behandling såväl på hudytan som i hudens kollagenlager. Vid regelbundna ansiktsbehandlingar förbättras effekten av produkterna ytterligare.

Vi får hela tiden kontinuerliga uppdateringar av det allra senaste inom produktutveckling, ingredienser och ansiktsbehandlingsmetoder. Hos oss får du som kund möjlighet att få en noggrann kartläggning av ditt ansikte. På så sätt kan vi ge dig råd om vilka hudvårdsprodukter som just din hud behöver.

Det betyder att du som kund alltid får en professionell ansiktsbehandling av välutbildade hudterapeuter när du besöker oss.

Kombinationen av det senaste inom traditionell hudanalys och de välbeprövade teknikerna kommer att ge dig en optimal effekt på din ansiktsbehandling. Vi vet att hormoner, oregelbundna mattider men framförallt stress påverkar huden. Huden är kroppens största organ och om kroppen är i obalans så är också huden i obalans.

Vi strävar därefter att ge dig en lugn och harmonisk upplevelse när du besöker oss.

I vår behandlingsmeny hittar du olika alternativ på ansiktsbehandlingar. Det finns allt ifrån våra enkla ansiktsbehandlingar till mer behandlande ansiktsbehandlingar.

Vi alla har olika hud och hudsammansättning därmed också olika behov av att genomföra en professionell ansiktsbehandling. Hur ofta bör man göra en ansiktsbehandling? Det kan vara allt ifrån att göra en kur varannan vecka i 6 veckor, en portömning var 6:e vecka, eller säsongvis. Vi hjälper dig att bedöma detta när du kommer till oss på Ellies Hudvårdssalong i Stockholm för en behandling.

Kontakta oss om du har några frågor inför din ansiktsbehandling på 08-30 39 00 eller via mail.