Professionell och personlig ansiktsbehandling

Våra ansiktsbehandlingar ger dig en renare och friskare hud. Redan efter första gången kommer du att märka skillnad och vi anpassar ansiktsbehandlingen alltid efter just din hudtyp. I alla våra ansiktsbehandlingar får du en personligt utformad hudanalys samt rådgivning om hur du på bästa sätt sköter om din hudvård.

Vi på Ellies Hudvårdssalong använder i våra ansiktsbehandlingar produkter av märket Meseoestetic och DP Dermaceutical som innehåller allt ifrån milda och vårdande hudvårdsprodukter till effektiva specialprodukter. Produkterna ger synbara resultat redan efter några dagars behandling såväl på hudytan som i hudens kollagenlager. Vid regelbundna ansiktsbehandlingar förbättras effekten av produkterna ytterligare. Läs gärna mer om våra hudvårdsprodukter på vår sida.

Vi strävar att ge dig en lugn och harmonisk upplevelse när du besöker oss på Ellies Hudvårdssalong i Stockholm.

Kundreferenser

Jenny
för 8 månader sedan

Underbar ansiktsbehandling, kommer återkomma!

avatar google 5 stars quotes

Våra Ansiktsbehandlingar

Kvalite

Vi får hela tiden kontinuerliga uppdateringar av det allra senaste inom produktutveckling, ingredienser och metoder för att vi ska ge dig en så bra ansiktsbehandling som möjligt.

Hos oss får du som kund möjlighet att få en noggrann kartläggning av ditt ansikte. På så sätt kan vi ge dig råd om vilka hudvårdsprodukter som just din hud behöver.

Det betyder att du som kund alltid får en professionell ansiktsbehandling av välutbildade hudterapeuter när du besöker oss.

Hudanalys

Kombinationen av det senaste inom traditionell hudanalys och de välbeprövade teknikerna kommer att ge dig en optimal effekt på din ansiktsbehandling.

Boka gärna en konsultation via vår onlinebokning. Konsultationen tar ca 20 minuter och kostnaden får du tillgodoräkna dig när du bokar din behandling.

Vi vet att hormoner, oregelbundna mattider men framförallt stress påverkar huden. Huden är kroppens största organ och om kroppen är i obalans så är också huden i obalans.

Typ av ansiktsbehandling

I vår behandlingsmeny hittar du olika alternativ på ansiktsbehandlingar. Det finns allt ifrån våra enkla ansiktsbehandlingar till mer behandlande ansiktsbehandlingar.

Vi alla har olika hud och hudtyper därmed också olika behov av att genomföra en professionell behandling. Hur ofta bör man göra en ansiktsbehandling? Det kan vara allt ifrån att göra en kur varannan vecka i 6 veckor, en portömning var 6:e vecka, eller säsongvis.

Vi hjälper dig att bedöma detta när du kommer till oss för en behandling.

Ansiktsbehandling

Prislista Ansiktsbehandling

Hudanalys - Konsultation, 20 min.

Vilken ansiktsbehandling passar just Dig och din hudtyp. Vi gör en analys av din hud och går tillsammans igenom vilken typ av ansiktsbehandling som passar dig bäst. Vi är utbildade och certifierade hudterapeuter som vill ge dig den bästa rådgivningen och det bästa resultatet.

Konsultationen tar ca 20 minuter och kostnaden får du tillgodoräkna dig när du bokar din ansiktsbehandling.


300:-

Hudanalys-Konsultation

Klassisk ansiktsbehandling, 70 min.

För alla hudtyper. Vill du fräscha upp din hy? Då skall du prova vår klassiska ansiktsbehandling. Behandlingen inkluderar peeling för att avlägsna torr hud, lyxig massage för bättre cirkulation samt en ansiktsmask speciellt anpassad för din hudtyp. Behandlingen innehåller även ånga och lätt porrengöring samt plockning av bryn.

För dig som önskar det allra bästa för ditt ansikte.


975:-


Klassisk

Djuprengörande ansiktsbehandling, 70 min.

Känns din hud fet eller oren? I denna ansiktsbehandling fokuserar vi på att djuprengöra och balansera huden. Behandlingen innehåller rengöring, multisyra-peeling, lermask, ånga, porrengöring samt en avslutande kräm som passar din hudtyp. Om du har acne passar denna behandling dig perfekt.

Din hud kommer att kännas ren, mjuk och matt.


975:-


Djuprengörande

Kemisk peel ansiktsbehandling - AHA, BHA, TCA, 40 min.

Ansiktsbehandling med kemisk peeling, aha-syror och TCA för hudbehandling, hudförbättring, hudföryngring, acne och pigmenteringar. Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring. Milda kemiska peeler används för allmän uppfräschning av huden, djuprening samt för att få glans och lyster. Dessutom minska porer och fina linjer vid mild acne.

Din hud kommer att kännas ren, mjuk och matt.


995:-


Kemisk

C-vitamin ansiktsbehandling, 40 min.

En C-vitamin ansiktsbehandling passar perfekt när du är i behov av en energikick till din huden som därigenom får en ny lyster och spänst. Behandlingen återuppbygger solskadad hud eller vid mild acne (inflammationshämmande) och passar alla hudtyper men dock inte citrusallergiker. I behandlingen ingår rengöring, mesopeel, massage med C-vitamin ampull (slussas in i huden), fuktgivande mask och ögonkräm samt dagkräm efter din hudtyp.


875:-


C-vitamin

Ansiktsbehandling med IPL Skin Rejuvenation, 60 min.

En lyxig ansiktsbehandling där vi väver in IPL Skin Rejuvenation, (Hudföryngring) tillsammans med våra A-vitamin och AHA-produkter. Kombinationen av IPL där ljusenergi tränger djupt ner i huden och omvandlas till värmeenergi som stimulerar elastin och collagen vilket föryngrar och stramar upp huden och våra produkter resulterar i att huden får en fantastiskt klar och fin lyster.

Ytliga blodkärl och pigmentfläckar försvinner samt stora porer reduceras. I ansiktsbehandlingen ingår dessutom rengöring, peeling och avslutande ansiktsmask.

Tillval: Behandling av dekolletage, 500:-


2300:-


Ansiktsbehandling

Lystergivande ansiktsbehandling, 40 min.

Perfekt för dig som vill att din hud ska stråla av välmående. I behandlingen ingår rengöring, lystergivande multisyra, cirkulationsökande massage samt fuktighetsgivande mask.

För dig som snabbt vill fräscha upp huden.

Går jättebra att göra som kur 6 ggr. Pris 3125:- (ord.pris 3750:-).


695:-


Lystergivande

Borttagning av milier, 30 min.

Borttagning av hårda vita talgkulor under hudytan. Borttagning av milier kan även väljas som Tillval till våra Ansiktsbehandling, till ett pris på 245:-.


545:-


Borttagning


Tillval till din ansiktsbehandling


Tillval kan endast bokas i samband med andra behandlingar.

När du kommer in i vårt bokningssytem kan du samtidigt som du bokar din behandling även boka ett eller flera Tillval. Vill du boka ett Tillval klicka på länken Lägg till ytterligare tjänst i vårt bokningssystem.


Tillval - Ampullterapi

Cuperose ampull - Är din hy känslig och rodnar lätt, välj då till vår Cuperose Ampull som dämpar rodnader, kyler och stärker kapillärväggarna. Din hud kommer att kännas sammetslen.

Pure Vitamin C ampull - Känns din hy trött och livlös? Är du rökare eller har synliga linjer eller rynkor. Välj då vår kraftfulla Pure Vitamin C ampull. En antioxidantbehandling som ger omedelbart resultat. Vitamin C slätar ut huden och stimulerar nybildningen av kollagen samt förbättrar hudens elasticitet. Ger omedelbart ett fint lyster.


145:-

Tillval

Tillval - Dagmakeup

Efter ansiktsbehandlingen gör vi en makeup med produkter från Jane Iredales mineralmakeup med personligt anpassade färger.


245:-

Tillval-Dagmakeup

Tillval - Brynfärgning inkl. plockning av bryn


175:-

Tillval-Brynfärgning

Tillval - Fransfärgning inkl. plockning av bryn


175:-

Tillval-Fransfärgning

Tillval - Frans- och brynfärgning inkl. plockning av bryn


245:-

Tillval-Frans-

Tillval - Borttagning av milier

Borttagning av hårda vita talgkulor under hudytan.


275:-

Tillval

Tillval - Ögonbehandling

Piggar upp dina ögon. Minskar svullnader och mörka ringar runt ögonen genom speciella koncentrat.


175:-

TillvalHar du några frågor om våra ansiktsbehandlingar kontakta oss gärna på 08-30 39 00 eller via mail. Vi finns på Rådmansgatan 84 i Stockholm.