Ansiktsbehandling för Män

ansiktsbehandling män

Vi på Ellies Hudvårdssalong har speciellt framtagna hudvårdsbehandlingar för killar och män. I våra ansiktsbehandlingar tar vi särskild hänsyn till att män och kvinnors hud skiljer sig åt.

Våra ansiktsbehandlingar för män ger Dig en renare och friskare hud och redan efter första gången kommer du att märka en skillnad. Vi anpassar våra ansiktsbehandlingar efter just din hudtyp. Du får en personligt utformad hudanalys samt rådgivning hur du på bästa sätt sköter om din hud samt vilka hudvårdsprodukter som passar just Dig.

Tips! Vi har som tillval till våra hudvårdsbehandlingar för män en lätt frans och brynfärgning eller formning och noppning av ögonbryn.

Kundreferenser

Nikolay
för 2 år sedan
Gjorde en vaxning samt en ansiktsbehandling och jag är väldigt nöjd. Tack för ett bra och professionellt bemötande.Män - Ansiktsbehandlingar

Man - Classic, 70 min.

För dig som önskar det allra bästa för ditt ansikte. Rekommenderas till alla, speciellt nya kunder. I vår Man - Classic ingår rengöring, peeling, ånga och grundlig porrengöring. Behandlingen avslutas med en passande ansiktsmask och ansiktskräm.


975:-


Man

Man - Lystergivande, 40 min.

Perfekt för dig som vill att din hud ska stråla av välmående. I behandlingen ingår rengöring, lystergivande multisyra, cirkulationsökande massage samt fuktighetsgivande mask.

För dig som snabbt vill fräscha upp huden.


695:-


Man

Man - Lyx, 1 tim 30 min.

För dig som vill ha en riktigt lyxig och härlig ansiktsbehandling. Här får du en lätt ryggmassage innan vår Man - Classic behandling. Dessutom peelas dina händer med multisyra samt får en inpackning medan ansiktsmasken verkar.


1295:-


Man

Man - Djuprengörande, 70 min.

Känns din hud fet eller oren? I denna ansiktsbehandling fokuserar vi på att djuprengöra och balansera huden. Behandlingen innehåller rengöring, multisyra-peeling, lermask, ånga, porrengöring samt en avslutande kräm som passar din hudtyp. Om du har acne passar denna behandling dig perfekt.

Din hud kommer att kännas ren, mjuk och matt.


975:-


Man

Man - Sensitive, 60 min.

Avkopplande på många sätt är denna lugnande, mjukgörande och stärkande ansiktsbehandling för en stressad, känslig eller ömtålig hud. Rodnader dämpas och smidigheten återvinns. Behandlingen avslutas med en lugnande ansiktsmask som bevarar din hud mjuk.


875:-


Man

Tillval till ansiktsbehandlingar


Tillval kan endast bokas i samband med andra behandlingar.

När du kommer in i vårt bokningssytem kan du samtidigt som du bokar din behandling även boka ett eller flera Tillval. Vill du boka ett Tillval klicka på länken Lägg till ytterligare tjänst i vårt bokningssystem.


Tillval Frans- och brynfärgning inkl. plockning av bryn


245:-

Tillval

Tillval - Borttagning av milier

Borttagning av hårda vita talgkulor under hudytan.


275:-

Tillval

Tillval - Ögonbehandling

Piggar upp dina ögon. Minskar svullnader och mörka ringar runt ögonen genom speciella koncentrat.


245:-

TillvalKontakta oss om du har några frågor inför din ansiktsbehandling på 08-30 39 00 eller via mail.