Lash lift, Brow lift & Frans- och brynfärgning

Lash lift, få fina ögonfransar

Få vackert böjda ögonfransar med Lash lift

Formade, välskötta och färgade ögonbryn och fransar kommer att förhöja dina ögon samt hela ansiktets skönhet. Vi hjälper dig att få naturligt vackra böjda ögonfransar som håller sig över längre tid. Eller om du vill färga dina ögonbryn och fransar vackra tar vi hand om och hjälper dig på ett professionellt sätt.

I vår behandling böjer vi upp dina egna ögonfransar från roten. Resultatet blir att ögonfransarna ser längre ut och dina ögon kommer att ge ett piggare intryck. Lash lift är ett skonsammare alternativ till fransförlängning och med ett mindre underhåll.

För att ge din behandling en extra boost använder vi Keratin som förbättrar ögonfransens elasticitet samt stärker strået inifrån och minimerar risken att det bryts av. Resultatet blir att din Lashlift behandling håller sig över längre tid. Den här typen av behandling fungerar endast på naturliga fransar, ej extensions.

Gör denna behandling regelbundet så somnar och vaknar du alltid lika vacker.

Kundreferenser
Linnea
för 2 år sedan

Gjorde lashlift för första gången och är så otroligt nöjd, både med resultatet (för wow alltså, hade inte förväntat mig en sådan stor skillnad!) och hela upplevelsen på salongen. Passade samtidigt på att behandla milier och kände mig så trygg...

avatar google-5-starts lashlift

Lash lift Stockholm

Hur går en Lash lift behandling till

Innan vi startar din behandling går vi igenom dina önskemål hur mycket du vill böja dina fransar och vilka förutsättningar som finns för just dig. Om du vill färga dina ögonfransar tar vi även fram vilken färgton som du vill ha på dina fransar.

Vi använder oss av en silikonspole som läggs ovanpå ögonlocken. Därefter böjs dina fransar varsamt runt silikonspolen och fästes. Sedan appliceras två olika vätskor som gör att dina fransar blir vackert böjda. Din lashlift behandling avslutas med att fransarna och ev brynen färgas för att förstärka intrycket ytterligare.

Som sista del i behandlingen applicerar vi ett vårdande serum med Keratin på dina ögonfransar. Keratinet stärker, förlänger och ger dina fransar en fin lyster. Vi erbjuder dig även möjlighet att köpa med serumet för fortsatt bruk hemmavid.


Vi på Ellies Hudvårdssalong finns i Stockholm i Vasastan.Mer Information om Lash lift

Före

För att vi skall uppnå bästa resultat med din behandling bör du komma till oss utan smink runt ögonen. Tänk även på att ta ut eventuella linser samt att inte använda vattenfast mascara 48 timmar innan behandling.

Då vi inte gör en fransförlängning beror resultatet naturligtvis mycket på hur dina egna fransar ser ut och dess längd. Är du osäker på om du har tillräckligt långa fransar kontakta oss innan så kan vi tillsammans avgöra om den här typen av behandling passar dig.

Efter

Tänk på att inte använda mascara eller blöta fransarna under det första dygnet efter din behandling. Det kan leda till att resultatet försämras. Var varsam och gnugga heller inte fransarna under det första dygnet.

Använd ingen make-up remover eller oljeprodukter runt ögonen eller på fransarna under de kommande 48 timmarna. Det kan tyvärr finnas risk för att frans-permanenten släpper och fransarna återtar sin ursprungliga form om inte detta följs.

Hur länge håller Lash lift

En Lashlift håller i cirka 6-10 veckor beroende på hur snabb växtcykel på fransarna du har.

Om du vill behålla dina böjda ögonfransar rekommenderar vi en ny behandling efter 6-12 veckor.

Färgen på ögonfransarna mattas vanligen av något efter 4-6 veckor men vill du förbättra färgen med en fransfärgning kan du göra det utan risk att förstöra effekten på din Lash lift.Brow lift före Browlift efter

Pris

Lash Lift, fransfärg + keratin, 60 min

För dig som vill få vackert böjda fransar en längre tid. En bra behandling för dig med tunna eller raka ögonfransar där fransfärgning ingår.

Keratin: Bibehåller effekterna som blir med Lash lift, inklusive tillväxt av fransarna, hjälper fransarna att bli tjockare och starkare. Återställer ögonfransens struktur.


945:-

Boka

Lash Lift, frans- och brynfärg + keratin, 60 min

För dig som vill få vackert böjda fransar en längre tid. I denna behandling ingår både frans- och brynfärgning. Detta passar för dig med tunna eller raka ögonfransar.

Keratin: Bibehåller effekterna som blir med Lash lift, inklusive tillväxt av fransarna, hjälper fransarna att bli tjockare och starkare. Återställer ögonfransens struktur.


1145:-

Boka

Lash Lift - Permanent ögonfransuppböjning, 60 min

För dig som vill få vackert böjda fransar en längre tid. En bra behandling för dig med tunna eller raka ögonfransar.


795:-

Boka

Brow Lift, 50 min

Brow Lift med Brow Lamination är en behandling som formar dina bryn till en snygg och perfekt form. Brow Lift omskapar brynhårets riktning och ger en vacker fylligare look. Behandlingen passar dig som har tunna eller ostyriga bryn och vill få ögonbrynen på plats samt ge vacker ”bruched-up look” med perfekt formade bryn.

I behandlingen ingår permanent av dina ögonbryn, färgning och formning av dina bryn samt en vårdande keratin behandling som bibehåller effekten av Brow Lift.


795:-

Boka

Kombination av Lash Lift och Brow Lift, 80 min

En behandling som ger både dina ögonfransar och ögonbryn en vacker look. Ingår både Lash lift med keratin och fransfärg, Brow lift med keratin och brynfärg samt plockning och formning av dina bryn.


1645:-

Boka

Brynfärgning inkl. plockning av bryn, 30 min

Brynfärgning inkl. plockning av bryn kan även väljas som tillval till ex.vis en ansiktsbehandling (145:-)


275:-

Boka

Fransfärgning, 20 min

275:-

Boka

Fransfärgning inkl. plockning av bryn, 30 min

Fransfärgning inkl. plockning av bryn kan även väljas som tillval till ex.vis en ansiktsbehandling (145:-)


325:-

Boka

Frans och brynfärgning inkl. plockning av bryn, 30 min

Frans och brynfärgning inkl. plockning av bryn kan även väljas som tillval till ex.vis en ansiktsbehandling (195:-)


425:-

Boka

br>

Våra egna före och efter bilder

Visa det här inlägget på Instagram

Före och efter permanent fransuppböjning på en av våra underbara kunder ?? Tack för att vi fick visa bilden ?? #eyelash #permanenteyelashes #ellieshudvardssalong #ellieshudvårdssalong #beauty #beforeandafter

Ett inlägg delat av Ellies Hudvårdssalong (@ellieshudvardssalong)


Har du frågor så kontakta oss gärna på 08-30 39 00 eller via mail. Ellies Hudvårdssalong finns på Rådmansgatan 84 i Stockholm.