Fotvård och Pedikyr

fotvård i stockholm

Få mjuka och fräscha fötter med våra fotvårdsbehandlingar. Vi tar hand om din fotvård på bästa sätt oavsett om du vill ha hjälp med svullna, ömma trötta fötter eller torra och spruckna hälar så har vi lösningen för Dig.

Genom att hålla en bra fotvård kommer du genast att känna dig mer välvårdad. Vår fotvård är en mycket skön behandling för trötta och ömma fötter. Hos oss får du hjälp med nageltrång, fotsvamp, hälsprickor och liktornar mm. Vi ger dig dessutom råd som gör att du kan undvika framtida besvär för dina fötter.

Vi som utför fotvård på Ellies Hudvårdssalong är välutbildade och har mångårig erfarenhet av professionell fotvård och pedikyr.

Regelbunden fotvård är både effektivt och ett behaglig sätt att undvika förhårdnader och ömma fötter. Även om du upplever att det inte förekommer några tydliga besvär kan en regelbunden fotvård förebygga framtida problem samt bidra till ett allmänt välbefinnande.

Prislista Pedikyr - Fotvård

Klassisk pedikyr, 50 min.

Vår klassiska fotvårdsbehandling. I behandlingen ingår torrbad, klippning av naglar och nagelband, filning av fötter och lättare förhårdnader. Behandlingen avslutas med en fotkräm.

625:-


Boka Klassisk pedikyr

Frysning av vårtor, 20 min.

Vi använder oss av en frysspray som fryser ner vårtan och som gör att alla infekterade celler förstörs. Behandlingen bör upprepas 3-5 gånger. Gamla eller stora vårtor kan dock kräva fler behandlingar.

Det bör gå 2-3 veckor mellan dina behandlingar.

600:-


Boka Frysning av vårtor

Tillval till fotvård behandlingar


Tillval kan endast bokas i samband med andra fotvårdbehandlingar.

Vill du boka ett tillval till din behandling klicka på denna Kombo-boka knapp. När du kommer in i vårt bokningssystem klickar du på ytterligare en "Kombo-boka" knapp. Då kan du boka flera behandlingar på samma gång.

Boka tid

Tillval - Lackning

Vi lackar dina naglar och du får ta med dig miniflaskan med ditt nagellack hem.

145:-

Boka lackning av naglar

Tillval - Frysning av vårtor


Vi fryser effektivt bort vårtor med vår FreezePen.

195:-

Boka frysning av vårtor

Tillval - Borttagning av vårtor med IPL


Vi använder oss av Powerlites IPL när vi tar bort vårtor. Metoden går ut på att ta bort blodförsörjningen till vårtan varefter den dör.

195:-

Boka borttagning av vårtor med IPL

Tillval - Fotmassage


Avsluta gärna din fotvård med en härlig fotmassage.

145:-

Boka fotmassage

Mer information om våra fotvårdsbehandlingar

Vi på Ellies Hudvårdssalong utför fotvård i Stockholm.