Fotvård & Pedikyr i Stockholm

fotvård i stockholm

Vi hjälper dig att ta hand om din fotvård på ett professionellt sätt. Har du ömma trötta fötter som är svullna eller torra och spruckna hälar så tar vi hand om det. Med våra härliga fotvårdsbehandlingar får du fräscha och mjuka fötter. Dina fötter är en viktig del av kroppen och de förtjänar att vårdas.

Vår är en perfekt behandling för att skämma bort dina fötter och ge dem lite extra kärlek. Vår pedikyr hjälper till att mjuka upp huden, ta bort döda hudceller och återfukta fötterna. Behandlingen hjälper även till att lindra smärta och obehag i fötterna.

Du kommer att känna dig mer välvårdad genom att ha en bra fotvård. Hos oss får du hjälp med liktornar, hälsprickor, fotsvamp och nageltrång mm. Vi kommer även att ge dig råd för hur du kan undvika framtida besvär för dina fötter.

Vi som utför behandlingar på Ellies Hudvårdssalong i Stockholm är välutbildade och har mångårig erfarenhet av professionell fotvård och pedikyr.

Kundreferenser


Jane
för 2 år sedan
Så otroligt nöjd med bemötandet på Ellies. Jättetrevlig och professionell personal. Ni är bäst!...

fotvårdare


Hur går Fotvård och pedikyr behandlingen till


När du tar hand om din pedikyr på ett regelbundet sätt undviker du på ett effektivt sätt förhårdnader och ömma fötter. Även om du upplever att det inte förekommer några tydliga besvär kan en regelbunden fotvård förebygga framtida problem samt bidra till ett allmänt välbefinnande.

Professionell Fotvård

Vi utför en professionell fotvård som piggar upp dina fötter. Oavsett om du har problem med tjocka naglar, liktornar, nageltrång och förhårdnader eller bara vill fräscha upp dina fötter så ger vi dig den fotvård som du behöver.

Har du problem med fotvårtor har vi flera olika behandlingar som kan hjälpa dig bli av med dina vårtor.


Vi på Ellies Hudvårdssalong finns i Stockholm på Rådmansgatan 84.

Prislista - Fotvård och Pedikyr

Klassisk fotvård, 50 min.

Vår klassiska fotvårdsbehandling. I behandlingen ingår torrbad, klippning av naglar och nagelband, filning av fötter och lättare förhårdnader. Behandlingen avslutas med en fotkräm. Vår klassiksa fotvårdsbehandling syftar till att hålla fötterna friska och välmående.

775:-


Boka-Klassisk-Pedikyr-Fotvård

Frysning av vårtor, 20 min.

Vi använder oss av en frysspray som fryser ner vårtan och som gör att alla infekterade celler förstörs. Behandlingen bör upprepas 3-5 gånger. Gamla eller stora vårtor kan dock kräva fler behandlingar.

Det bör gå 2-3 veckor mellan dina behandlingar.

675:-


Boka-frysning-av-vårtor

Tillval till fotvård behandlingar


Tillval kan endast bokas i samband med andra behandlingar.

När du kommer in i vårt bokningssystem kan du samtidigt som du bokar din behandling även boka ett eller flera Tillval. Vill du boka ett Tillval klicka på länken Lägg till ytterligare tjänst i vårt bokningssystem.


Tillval - Lackning

Vi lackar dina naglar och du får ta med dig miniflaskan med ditt nagellack hem.

145:-

Boka-Tillval-Lackning

Tillval - Frysning av vårtor


Vi fryser effektivt bort vårtor med vår FreezePen.

195:-

Boka-Tillval-Frysning-av-vårtor

Tillval - Borttagning av vårta med IPL


I den här behandlingen använder vi oss av Powerlites IPL när vi tar bort din vårta. Metoden går ut på att ta bort blodförsörjningen till vårtan varefter den dör. Priset gäller per vårta.

295:-

Boka-Tillval-Borttagning-vårtor-IPL

Tillval - Fotmassage


Avsluta gärna din fotvård med en härlig fotmassage.

95:-

Boka-Tillval-Fotmassage

Pedikyr på Ellies Hudvårdssalong i Stockholm

Vår härlig fotvårdsbehandling är en skön upplevelse som ger fötterna ny energi och lyster. En pedikyr hos oss hjälper till att förebygga fotproblem såsom liktornar, förhårdnader och fotsvamp.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss fotvårdare. Vi är fotvård Stockholm.