Hårborttagning med Laser

Har du tröttnat på att ständigt behöva raka och vaxa dig? Vill du bli av med din oönskade hårväxt för alltid? Då är laser hårborttagning något för Dig.

Med vår Diodlaser som kombinerar laser och radiofrekvens (RF) blir du av med din oönskade hårväxt på hela kroppen redan efter första behandlingen. Epilia Diodlaser är en lasermaskin som arbetar med laser och radiofrekvens i kombination. Detta samarbete gör det lättare att permanent eliminera oönskad hårväxt.

Tack vare radiofrekvensen kan vi arbeta med lägre laserenergi och vi kan erbjuda en säker och skonsam behandling till våra kunder. Diodlaser tillsammans med radiofrekvens ökar även chanserna att behandla ljusare hår vilket kan vara svårt med andra lasermaskiner.

Kundreferenser


Jonna
för 2 år sedan

Lugn och skön atmosfär, trevligt och proffsigt bemötande. Känner mig trygg i deras händer. ☺️

avatar google-stars quote

Laser Hårborttagning

Vi på Ellies Hudvårdssalong har lång erfarenhet av att ta bort oönskad hårväxt med både diodlaser och IPL. Vi tycker dock att vår diodlaser ger det bästa resultatet till våra kunder. Alla våra laserbehandlingar utförs av utbildade och certifierade hudterapeuter med bred erfarenhet inom området.

Inför laserbehandlingen

Som kund hos oss får du alltid en inledande konsultation samt ett upplägg för din behandlingsplan och ett kostnadsförslag. Konsultation är till för att ta reda på dina förutsättningar och vilka förväntningar du har så att vi kan göra vårt bästa för att göra dig nöjd.

Vi börjar alltid med att gå igenom de ytor du vill behandla och hur du ska sköta din hud både före och efter behandlingen. Vid en konsultation bör håren synas så att dessa kan bedömas. Vi vill kunna se hårets färg, typ och växttäthet.

Boka gärna en konsultation via vår onlinebokning. Konsultationen tar ca 20 minuter och kostnaden får du tillgodoräkna dig när du bokar din behandling.


laser hårborttagning

Hur fungerar det?

Nedanstående bilder visar hur en hårsäck i anagena (växande) fasen reagerar på behandling med diodlaser.

  laser
Steg 1:
Behandlingsområdet rakas.

  Epilia diodlaser
Steg 2:
Den nedkylande gelén appliceras.

 
  permanent hårborttagning
Steg 3:
Laserbehandlingen påbörjas.

  hårborttagning med laser
Steg 4:
Temperaturen stiger i hårsäcken.

 
  laser hårborttagning
Steg 5:
Det översta hudlagret kyls ned av gelén.

  diodlaser
Steg 6:
Temperaturen i hårsäcken når 70°C.

 
  oönskad hårväxt
Steg 7:
Proteinerna denaturerar dvs proteinet i hårsäckar förstörs.

  laser stockholm
Steg 8:

Den aktiva hårsäcken dör. Nytt hår kan inte bildas igen i hårsäcken.


Epilia Laser med RF


Epilia laser

Själva Laserbehandlingen

Behandlingen är i stort sett smärtfri tack vare inbyggt kylsystem i handenheten. Laserpulserna kan kännas som små stick men i övrigt är behandlingen skonsam och inte alls smärtsam.

För att uppnå en permanent hårborttagning brukar man behöva 4-8 laserbehandlingar. Det bör gå ca 4-8 veckor mellan behandlingarna eftersom man måste vänta tills nytt hår hunnit växa ut innan en ny laserbehandling genomförs.

Efter Laserbehandlingen

Efter behandlingen kan i vissa fall en lätt rodnad uppstå men som försvinner inom några timmar. Låt din hud vila från solning utomhus eller från solarium två veckor före och två veckor efter en laserbehandling. Undvik också intensiv träning som orsakar svettning och bastubad inom de närmaste 24 timmarna.

Mellan behandlingarna rakas eller klipps håret bort. Använd inga metoder som avlägsnar hårroten som t.ex. vaxning eller pincettplockning.

Epila Diodlaser med RF

Varför skall jag välja permanent laser hårborttagning med Epila Diodlaser kontra övriga IPL- eller lasermaskiner?

Epilia Diodlaser med RF är en effektiv och skonsam metod för att reducera oönskad hårväxt. Hårborttagning med diodlaser är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar (IPL). Dessutom är det den mest sålda Diodlasermaskinen i Sverige.

Epilia är en mångsidig utrustning som är skonsam och kan behandla i stort sett alla hud- och hårtyper, även solbrun hud.

Prislista - Laser Hårborttagning i Stockholm

Inledande konsultation på 20 min kostar 300:-, som vi sedan drar av när du bokar din laserbehandling. Angivna priser är per behandlingstillfälle men priserna kan i vissa fall justeras. Du får alltid veta ditt pris vid en inledande konsultation.

Vi ger dig 15% i rabatt från din tredje behandling. Det vill säga du betalar ordinarie pris vid din första och andra behandling.

Har du frågor eller funderingar? Boka en konsultation med oss. Kostnaden för konsultation dras av vid bokning av laserbehandling. Vi finns i Stockholm.

Laser

Konsultation

Ansikte 2300:- Ansikte
Armar 2100:- Armar
Armar, halva armar 1700:- Halva
Axiller (armhålor) 1150:- Axiller
Ben 3100:- Ben
Ben + Bikinilinje 4100:- Ben
Ben, underben 2100:- Underben
Bikini hel 1800:- Bikini
Bikinilinje 1400:- Bikinilinje
Bikinilinje + axiller 2150:- Bikinilinje
Bikinilinje + Ben, (underben) 3100:- Bikinilinje
Bikinilinje + Lår 3700:- Bikinilinje
Bikinilinje + Lår insida 1900:- Bikinilinje
Brasiliansk / Intim 2200:- Intim
Byst, mellan 1200:- Byst
Haka 1050:- Haka
Haka + hals 1400:- Haka
Hals 1300:- Hals
Händer 1000:- Händer
Lår 2700:- Lår
Lår, baksida 2200:- Lår
Mage 1700:- Mage
Magsträng 1100:- Magsträng
Nacke/Hårfäste 1200:- Nacke
Polisonger 1000:- Polisonger
Rygg svank 2500:- Rygg
Öron 1100:- Öron
Överläpp 1000:- Överläpp
Överläpp + Haka 1500:- Överläpp