Hudterapeut - Hudspecialist

Här arbetar vi som är hudterapeuter för att på bästa sätt ta hand om Din hudvård. För att du som kund skall känna dig trygg med dom behandlingar som vi utför är vi alla auktoriserade och CIDESCO diplomerade hudterapeuter samt medlemmar i Svenska Hudterapeuters Riksförbund (SHR).

En certifierad hudterapeut är viktig för att säkerställa att en behandling utförs på ett säkert och professionellt sätt. Som hudspecialist har vi kunskapen och kompetensen att hjälpa dig få en vacker och välmående hud. Vi kan också ge dig råd om hur du kan ta hand om din hud på bästa sätt. Dessutom hjälper vi dig att välja rätt hudvårdsprodukter och behandlingar för dina individuella behov.

Alla vi har utbildats på godkända skolor och utbildningarna omfattar både teoretiska och praktiska kunskaper. Vi har en formell utbildning med kunskap om hudens anatomi och fysiologi, hudvårdsprodukter och hudvårdsbehandlingar, samt hudproblem och deras behandling.

Vi på Ellies Hudvårdssalong har mångårig erfarenhet av hudvård, kroppsvård, hårborttagning och pedikyr. Vårt mål är att ge Dig en upplevelse samt en professionell behandling. Genom att välja en certifierad hudterapeut kan du vara säker på att du får en professionell och säker hudvårdsbehandling.

hudterapeut
Ellie, rum Irevik
Dipl. Hudterapeut och ägare
ellie@hudterapeuten.com


Från 2001-
Driver Ellies Hudvårdssalong i Stockholm.


2000-2001
Hudterapeut med egen praktik på salong
RELAX i Visby på Gotland.


1999-2000
Hudterapeut på "Renessance Quality Hotel SPA Selma Lagerlöf " med SPA behandlingar, makeup och hudvårdsprodukter DECLEOR samt DERMALOGICA.


1999
Hudterapeut på Sturebadet i Stockholm, hudvårdprodukter KERSTIN FLORIAN.Utbildning

1998-1999
Privatskolan för Hudvård och Kosmetik i Stockholm. Auktoriserad och diplomerad hudterapeut, medlem i CIDESCO.


hudspecialist
Farzana, rum Klintehamn
Diplomerad och auktoriserad hudterapeut

auktoriserad hudterapeut
Agnes, rum Lummelunda
Diplomerad och auktoriserad hudterapeut