Laserbehandling för män

Laser Hårborttagning för män

Har du tröttnat på att ständigt behöva raka och vaxa dig? Vill du bli av med din oönskade hårväxt för alltid? Då är laser hårborttagning något för Dig.

Med vår Diodlaser som kombinerar laser och radiofrekvens (RF) blir du av med din oönskade hårväxt på hela kroppen redan efter första behandlingen. Epilia Diodlaser är en lasermaskin som arbetar med laser och radiofrekvens i kombination. Detta samarbete gör det lättare att permanent eliminera oönskad hårväxt.

Tack vare radiofrekvensen kan vi arbeta med lägre laserenergi och vi kan erbjuda en säker och skonsam behandling till våra kunder. Diodlaser tillsammans med radiofrekvens ökar även chanserna att behandla ljusare hår vilket kan vara svårt med andra lasermaskiner.

Vi på Ellies Hudvårdssalong har lång erfarenhet av att ta bort oönskad hårväxt med både diodlaser och IPL. Vi tycker dock att vår diodlaser ger det bästa resultatet till våra kunder. Alla våra laserbehandlingar utförs av utbildade och certifierade hudterapeuter med bred erfarenhet inom området.

Kundreferenser

Janet
för 2 år sedan
Professionell och trevlig personal! Rekommenderas varmt.Laser Hårborttagning Män


Inför laserbehandlingen

Som kund hos oss får du alltid en inledande konsultation samt ett upplägg för din behandlingsplan och ett kostnadsförslag. Konsultation är till för att ta reda på dina förutsättningar och vilka förväntningar du har så att vi kan göra vårt bästa för att göra dig nöjd.

Vi börjar alltid med att gå igenom de ytor du vill behandla och hur du ska sköta din hud både före och efter behandlingen. Vid en konsultation bör håren synas så att dessa kan bedömas. Vi vill kunna se hårets färg, typ och växttäthet.

Epilia är en mångsidig utrustning som är skonsam och kan behandla i stort sett alla hud- och hårtyper, även solbrun hud. Boka gärna en konsultation via vår onlinebokning.


Hur fungerar det?

Nedanstående bilder visar hur en hårsäck i anagena (växande) fasen reagerar på behandling med diodlaser.

  laser
Steg 1:
Behandlingsområdet rakas.

  Epilia diodlaser
Steg 2:
Den nedkylande gelén appliceras.

 
  hårborttagning
Steg 3:
Laserbehandlingen påbörjas.

  laser behandling
Steg 4:
Temperaturen stiger i hårsäcken.

 
  laser hårborttagning
Steg 5:
Det översta hudlagret kyls ned av gelén.

  diodlaser
Steg 6:
Temperaturen i hårsäcken når 70°C.

 
  oönskad hårväxt
Steg 7:
Proteinerna denaturerar dvs proteinet i hårsäckar förstörs.

  laser stockholm
Steg 8:

Den aktiva hårsäcken dör. Nytt hår kan inte bildas igen i hårsäcken.

Epilia Laser med RF


Epilia laser

Själva Laserbehandlingen

Behandlingen är i stort sett smärtfri tack vare inbyggt kylsystem i handenheten. Laserpulserna kan kännas som små stick men i övrigt är behandlingen skonsam och inte alls smärtsam.

För att uppnå en permanent laser hårborttagning brukar man behöva 4-8 laserbehandlingar. Det bör gå ca 4-8 veckor mellan behandlingarna eftersom man måste vänta tills nytt hår hunnit växa ut innan en ny laserbehandling genomförs.
Efter Laserbehandlingen

Efter behandlingen kan i vissa fall en lätt rodnad uppstå men som försvinner inom några timmar. Låt din hud vila från solning utomhus eller från solarium två veckor före och två veckor efter en laserbehandling. Undvik också intensiv träning som orsakar svettning och bastubad inom de närmaste 24 timmarna.

Mellan behandlingarna rakas eller klipps håret bort. Använd inga metoder som avlägsnar hårroten som t.ex. vaxning eller pincettplockning.


Epila Diodlaser med RF

Varför skall jag välja permanent laser hårborttagning med Epila Diodlaser kontra övriga IPL- eller lasermaskiner?

Epilia Diodlaser med RF är en effektiv och skonsam metod för att reducera oönskad hårväxt. Hårborttagning med diodlaser är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar (IPL). Dessutom är det den mest sålda Diodlasermaskinen i Sverige.Prislista Män - Laser Hårborttagning

Inledande konsultation på 20 min kostar 300:-, som vi sedan drar av när du bokar din laserbehandling. Angivna priser är per behandlingstillfälle men priserna kan i vissa fall justeras. Du får alltid veta ditt pris vid en inledande konsultation.

Vi ger dig 15% i rabatt från din tredje behandling. Det vill säga du betalar ordinarie pris vid din första och andra behandling.

Bokning av konsultation. Kostnaden för konsultation dras av vid bokning av laserbehandling.


Priser för respektive område


Laser

Konsultation

Ansikte 2300:- Ansikte
Armar 2100:- Armar
Armar, halva armar 1700:- Halva
Axiller (armhålor) 1150:- Axiller
Axlar + skuldror 2000:- Axlar
Ben 3100:- Ben
Ben, underben 2100:- Underben
Bröst 2100:- Bröst
Bröst + mage 3100:- Bröst
Haka 1050:- Haka
Hals 1300:- Hals
Händer 1000:- Händer
Kinder 1200:- Kinder
Mage 1700:- Mage
Magsträng 1100:- Magsträng
Nacke/Hårfäste 1200:- Nacke
Polisonger 1000:- Polisonger
Rygg 2800:- Rygg
Rygg + Skuldror + Axlar 4400:- Rygg
Öron 1100:- Öron


Kontakta oss om du har några frågor inför din laserbehandling på 08-30 39 00 eller via mail.