Borttagning av milier

Behandling av milier i stockholm

Milier är inkapslade vita talgcystor som vanligtvis sitter kring ögon eller på kinderna men milier kan även förekomma i hela ansiktet. Milier är som vita små kulor under huden och är förhårdnat talg.

Milier bör inte klämma bort på egen hand eftersom det nästan är omöjligt att få ut dem på något annat sätt än med en steril lansett eller nål. Med vår behandling blir du av med alla dina milier utan att göra huden värre eller skapa ärr.

Milier är vanligt förekommande på hud som är i obalans såsom fet- eller torr hy men milier kan även uppstå till följd av att man använder hudvårdsprodukter som innehåller mineraloljor eller vax. Milier är helt ofarliga men de kan vara kosmetiskt störande.

Eftersom milier saknar poröppning är det viktigt att man inte försöker ta bort dem själv. Om detta inte görs på rätt sätt riskerar man att förvärra huden eller skapa ärr. Vi använder alltid sterila instrument för att försiktigt göra hål på milierna.

Anledningen till varför milier uppkommer kan vara olika orsaker. Överdriven solning eller tilltäppande hudkrämer, mineraloljor eller produkter som innehåller vax kan vara några av orsakerna.

Kundreferenser

Leena
för 2 år sedan

Blev rekommenderad denna salong av en vän och har varit en trogen kund sedan dess. De är proffsiga, tillmötesgående och service minded. Bara positivt att säga om Ellie och gänget!

avatar google-stars quote

Prislista borttagning av milier

Borttagning av milier, 30 min.

Borttagning av hårda vita talgkulor under hudytan.

Behandlingen börjar med att vi först fastställer att det verkligen är milier. För att få bort milier behöver de öppnas med en steril lansett eller nål. Därefter kan innehållet försiktigt klämmas ut. En liten vit kula kommer då ut och det lilla såret som blir efter öppningen läker fint på bara någon dag.

Borttagning av milier kan även väljas som Tillval till våra Ansiktsbehandlingar, till ett fördelaktigt pris.


595:-

Boka
milier

Kontakta oss om du har några frågor inför din behandling av milier på 08-30 39 00 eller via mail.