Skin rejuvenation - Hudföryngring

skin rejuvenation

Powerlite IPL Skin Rejuvenation. Med ett hög intensivt pulserande ljus kan vi på ett mjukt och skonsamt sätt komma åt och behandla ytliga blodkärl, pigmenteringar, fina linjer och rodnader i huden.

Behandlingen går relativt snabbt och ger ett omedelbart resultat. Huden får en jämn ton och ny lyster. Vi gör behandlingar på ansikte, dekolletage och händer. Den här behandlingen ökar kollagen produktionen och verkar på lång sikt till en bättre hudkondition.

Vi behandlar följande områden:

Ytliga blodkärl
Pigmenteringar
Hudföryngring
Rosacea
Fina linjer
Förbättrad hudstuktur

Hudföryngring pigmentfläckar

Effektiv ljusbehandling för Din hud

Vem kan behandlas?

De flesta personer kan behandlas med IPL och ålder eller kön spelar ingen roll. Dock kan en IPL-behandling inte utföras på mörk eller solbränd hy men detta kommer vi tillsammans fram till vid vår konsultation.

Vi behandlar alla kroppsdelar men vanligast är ansikte, hals, nacke och händer. Tänk på att låta din hud vila från solning och solarium en månad före och en månad efter behandling.

Inledande konsultation

Som kund hos oss får du alltid en inledande konsultation med en certifierad hudterapeut och ett upplägg som visar hur många behandlingar du kommer att behöva samt ett kostnadsförslag. I genomsnitt krävs två till fem behandlingar med ett intervall på ca tre veckor mellan varje behandling.

Boka gärna en konsultation via vår onlinebokning. Konsultationen tar ca 20 minuter och kostnaden får du tillgodoräkna dig när du bokar din behandling.

Resultat och förväntningar

Vi vill naturligtvis att du som kund ska bli nöjd med ditt resultat. För att få realistiska förväntningar på din behandling är vår inledande konsultation tillsammans med dig en viktig förutsättning.

Vi har alla olika hudtyper och har olika förutsättningar för en lyckad IPL-behandling men vi är övertygade att vår Powerlite IPL levererar ett professionellt resultat.

Hur går behandlingen till

IPL-behandlingen börjar med att en svalkande gel läggs på huden. Intensiva ljuspulser passerar den svalkande gelen och absorberas av huden. Detta leder till att pigmenten bleknar samtidigt som kollagenproduktionen stimuleras i huden.

Ljuspulsen kan liknas vid en kamerablixt och brukar kännas som ett stick. Sticket följs ibland av en känsla av ökad värme i huden. Efter behandlingen kan en svag rodnad eller svullnad uppstå, vilken försvinner inom några dagar.


Prislista - IPL Skin rejuvenation

Innan din behandling vill vi gärna träffa dig för en konsultation för att lägga upp en behandlingsplan som passar just dig och dina individuella behov och önskemål. Den inledande konsultationen på 20 min kostar 300:-, som dras av vid bokning av IPL-behandling.

Angivna priser är per behandlingstillfälle. Från och med din 3:e IPL-behandling ger vi dig 15% i rabatt på din behandling. Det vill säga att du betalar fullt pris vid din första och andra behandling. Därefter ger vi dig 15% i rabatt på efterföljande behandlingar.

Kostnaden för konsultation dras av vid bokning av behandling.

Konsultation
Boka Konsultation

Ansiktsbehandling 2300:- Ansiktsbehandling
Dekolletage 1500:- Dekolletage
Enstaka puls vid pigmenteringar / couperoser 1-2 st 400:- Enstaka
Enstaka puls 3-4 st 700:- Enstaka
Enstaka puls 5-10 st 900:- Enstaka
Händer 1300:- Händer
Kinder 1500:- Kinder
Näsvingar 1400:- Näsvingar
Små områden 1000:- Små

Vilken IPL-behandling passar Dig?


skin-rejuvenation med IPL

Hudföryngring med IPL

Med en IPL behandling återställs hudens spänst genom att stimulera nybildningen av kollagen. Behandlingen tar bort ålderstecken som fina linjer och du kommer att känna en uppfräschning och föryngring av huden.

Intensivt pulserande ljus sänds ner genom överhuden och energin koncentreras till de djupare delarna av dermis. Ljuset genererar värme och kring 60 grader stimulerar det cellerna i kroppen att producera mer collagen och elastin. Tester visar att metoden effektivt minskar fina linjer och ytliga blodkärl samt ger en "fräschare" och fastare hud.

behandling av ytliga blodkärl

Behandling av ytliga blodkärl med IPL

Vi behandlar och tar effektivt bort dina ytliga blodkärl på näsa, kinder eller dekolletage. Med IPL får du snabbt resultat och kommer redan efter en behandling att märka skillnad genom att de ytliga blodkärlen minskar och drar ihop sig. Boka din behandling redan idag.

Ytliga blodkärl minskas genom att hemoglobinet som finns i blodkärlen absorberar ljuset. När temperaturen når 60-65 grader koagulerar blodet som får till följd att blodkärlen kollapsar och därmed försvinner.


IPL pigmentering

Behandling av pigmentfläckar med IPL

Pigmentfläckar och ojämn pigmentering är väldigt vanligt. Vi tar skonsamt bort dina pigmentfläckar och ger din hud en jämnare ton. Behandlingen är mycket effektiv och oftast behövs endast ett par behandlingar för att få den oönskade pigmenteringen att försvinna. Vid kraftig pigmentering kan dock fler behandlingar behövas.

Vid behandling av pigmentfläckar absorberas ljuset av pigmentet (melaninet) och omvandlas till värmeenergi som selektivt förstör oönskat pigment. Omgivande hud skadas inte.


Om Powerlite

Powerlite har genomgått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i nära samarbete med hudterapeuter och läkare. De kliniska undersökningar som gjorts visar också att Powerlite håller vad som utlovas. Läs gärna mer om de kliniska studier som gjorts om Powerlite IPL.