Brasiliansk Vaxning

brasiliansk vaxning stockholm

Professionell brasiliansk vaxning med varmvax

Brasiliansk vaxning även kallad intimvaxning innebär att vi tar bort könshår genom vaxning. Vi använder oss utav ett varmvax som är speciellt framtaget just för intim vaxning och känslig hud. Vårt varmvax håller en mycket hög kvalité som ger dig en silkeslen och hårfri hud utan obehag. Varmvaxet innehåller noga utvalda ingredienser och efterlämnar en fin, återfuktad och mjuk hud.

I vår behandling använder vi oss av en metod som kraftigt reducerar den smärta som vissa kan uppleva under den här typen av behandling. Tack vare att vi använder oss av en Pre-Waxing Oil som appliceras på huden innan vi lägger på vaxet samt att vi använder en speciell teknik upplevs behandlingen mindre smärtsam. Oljan fungerar som en barriär mellan vaxet och huden. Det varma vaxet omsluter håren och när vaxet rycks bort följer endast håren med och inte huden. Därför blir vaxningen skonsammare mot huden och betydligt mindre smärtsam.


Lycon vax

Vi på Ellies Hudvårdssalong arbetar professionellt och med hög diskretion för att du som kund inte skall behöva känna dig obekväm under din brazilian wax. Vi behandlar dock endast kvinnor när det gäller denna typ av intima behandlingar.

Kundreferenser


Evelina
för 2 år sedan

Toppklass på både brasilianska vaxning och ansiktsbehandlingar...

avatar google-stars quotes

intim vaxning


Före din behandling

För att vi skall uppnå bästa resultat med en intimvaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5 mm långt. Är håret längre så löser vi detta men håret bör inte vara kortare. Hårlängden är viktig för att uppnå bästa resultat. Du kan själv kontrollera genom att om du får ett nyptag i håret med fingrarna är det tillräckligt långt.

När du kommer in till oss diskuterar vi först hur du vill ha din intimvaxning och om allt hår skall avlägsnas eller om du vill behålla något hår.

Första gången du gör en intim vaxning kan det upplevas mer smärtsamt. Detta på grund av att håren är grova och att de sitter hårt i hårsäckarna.

Det är inget hinder att göra en intim vaxning om du är gravid eller har menstruation. Vi håller högsta klass på noggrannhet och hygien när du vaxar dig hos oss.

Under behandlingen

När vi utför intimvaxning appliceras först en olja på huden som fungerar som en barriär mellan vaxet och huden samtidigt som oljan bidrar till att vaxet omsluter håren.

När man rycker bort vaxet följer endast håren med och inte huden. Vaxningen blir därmed skonsammare mot huden och mindre smärtsam.

Pre-waxing oil tillsammans med vårt varmvax gör att håren dras bort direkt från rötterna. Fördelarna är att det uppkommer färre ingrodda hårstrån och det tar betydligt längre tid för håren att växa ut.

Vårt varmvax återfuktar dessutom huden och minskar eventuella reaktioner efter behandlingen.

Om du regelbundet gör en brasiliansk vaxning blir håret tunnare och de kommer inte att sitta lika hårt i hårsäckarna, vilket betyder att det upplevs mindre smärtsamt än första gången.

Efter din behandling

En vanlig reaktion efter den här typen av behandling är en lindrig rodnad men som oftast är övergående inom 72 timmar. Om du efter behandlingen är orolig eller har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi rekommenderar att du vaxar dig ungefär var 4:e till 5:e vecka. Om du väntar längre tid hinner håren rota sig och känslan kommer att liknas vid din första intimvaxning. Dessutom får du ett optimerat resultat och en minimal smärta vid själva vaxningen om du gör den här typen av behandling regelbundet.

Regelbunden vaxning medför ett tunnare strå och glesare utväxt av håret.

Du bör undvika att sola, bada eller träna minst 24 timmar efter din behandling eller så länge du har en ev rodnad. 

Vi är här för dig och kommer att ta hand om dig på bästa och det mest professionella sätt.

Prislista

Brasiliansk vaxning - Första gången eller mer än 6v, 40 min.

För dig som vaxar brasilianskt för första gången eller att det har gått mer än 6 veckor sedan din senaste intimvaxning.

När det är första gången du gör en brasilians vaxning eller att det gått längre tid än 6 veckor kan vi behöva lägga extra tid och materiel på din behandling för att få ett så bra resultat som möjligt.

695:-
intimvaxning

Brasiliansk vaxning - Återbesök, 30 min.

För dig som gör en brasiliansk vaxning regelbundet och att det inte gått mer än 6 veckor sedan ditt senaste besök.

625:-
Återbesök

Brasiliansk vaxning + axiller, 40 min.

895:- Brazilian

Brasiliansk vaxning + bak- eller insida lår, 40 min.

895:- Brasiliansk

Brasiliansk vaxning + bakdel/stuss, 50 min.

895:- Vaxning

Brasiliansk vaxning + hela ben, 70 min.

1395:- Vaxning

Brasiliansk vaxning + lår, 50 min.

1195:- Vaxning

Brasiliansk vaxning + underben, 40 min.

1095:- VaxningBrasiliansk vaxning i Stockholm

Intimvaxning kan av många upplevas som smärtsamt men naturligtvis är detta mycket individuellt. Vi på Ellies Hudvårdssalong försöker arbeta med vaxbehandlingen på så sätt att smärtan reduceras till ett minimum! Vi finns i Stockholm på Rådmansgatan 84.