Hudvårdsprodukter och Makeup för Din hudvård

Vi använder oss av hudvårdsprodukter från Meseoestetic, DermaPen Dermaceutical och Jane Iredale för att vi tycker dessa hudprodukter motsvarar våra krav på hög kvalitet.Meseoestetic

Mesoestetic är ett prisbelönt, globalt företag inom hudvård och estetisk medicin. Märket består av serierna Home Performance, Acne Solution samt Anti-ageing serierna: Ultimate W+, Energy C, Collagen 360°, Stem Cell och Radiance DNA.

Mesoestetic Pharma Group grundades 1984 i Barcelona och företaget finns i dag representerat i över 90 länder. En av hörnstenarna för Mesoestetic är forskning och innovation där 40% av vinsten återinvesteras i forskning för att få fram nya, innovativa produkter. Företaget har sitt huvudkontor med egen modern forsknings- och produktionsanläggning utanför Barcelona.

Mesoestetic är världskänt för sina skinboosters, vitamincocktails, kemiska peelingar och produkter för behandling av pigmenteringsproblem samt för sina exklusiva anti-ageing produkter för hemmabruk.Mesoestics mesoterapi ampuller och vialer finns både med singelsubstanser som tex centella asiatica, organisk silica, C-vitamin och hyaloronsyra med flera, samt mixade cocktails för att behandla specifika hudproblem.

Mesoestetic är ett av Europas mest avancerade laboratorier och kan räknas som ett referenslaboratorium inom kosmetik och cosmeceuticals. Forskningen som bedrivs är grunden till effektiva produkter som är vetenskapligt beprövade och stöds av tekniska studier.


DermaPen - Dermaceutical

Dp Dermaceuticals är de enda produkterna på marknaden som är specifikt utvecklade för att användas vid utförandet av Dermapen behandlingar. Dp Dermaceuticals är skapade för att användas före, under behandling och efter en Dermapen behandling. Dessa produkter säkerställer kliniska resultat och är originalprodukterna för Dermapen behandlingar, som idag är världsledande på marknaden inom microneedling.
Jane Iredale - Mineralmakeup

Den vackraste makeupen är en sund hud.

Därför utvecklade Jane Iredale en hudvårdande mineralmakeup med en helt ny teknologi - En förlängning av hudvården. Den mikroniserade mineralmakeupen är inte bara en utveckling av traditionell makeup, den är dessutom effektiv och samtidigt hudvårdande att den rekommenderas av plastikkirurger, dermatologer och professionella makeupartister över hela världen.

Äntligen en makeup som är bra för din hud!